Beste leden en ouders, verzorgers, 

Het einde van het jaar nadert alweer... De afgelopen maanden hebben wij o.a. het nieuwe lesrooster ingevoerd, nieuwe trainers mogen verwelkomen, een geslaagde BBQ en de Grote Club Actie gehouden.

In deze nieuwsbrief blikken we daarop terug. Daarnaast brengen we jullie ook graag op de hoogte over andere onderwerpen. Veel leesplezier gewenst!

---

Nieuw lesrooster

Het nieuwe lesrooster is nu ruim een maand actief. We waren heel benieuwd hoe het zou uitpakken en kunnen concluderen dat de overgang goed is verlopen.

We hebben nog een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd: Na overleg met ouders is gekozen om de selectie trainingen 2 uur te laten duren in plaats van de voorgestelde 2,5 uur. Verder hadden wij de indruk dat er voor recreatief turnen genoeg animo was. Dit bleek niet het geval. Omdat er wel veel nieuwe meiden waren bij de Mini-Instap, hebben wij deze groep al gesplitst. Al met al zijn er nu mooie groepen gecreëerd waar wij en de leden tevreden over zijn.

---

Open lesmaand

De open lesmaand is weer succesvol verlopen. De lessen zijn goed bezocht en wij hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen!

Buiten de open lesmaand mag iedereen altijd twee gratis proeflessen volgen. Een mooie kans om eens een keer een vriend(je) of vriendin(netje) kennis te laten maken met SV Balans.

---

Dancemix

In september is Petra Mulder gestart met  Dancemix: een dansgroep voor meiden van ongeveer 10 t/m 15 jaar. In deze groep komen verschillende dansstijlen aan bod, zoals Jazz, Showdance, Modern en Streetdance. Hierdoor is de les zeer afwisselend! 

Heb je belangstelling of misschien weet jij iemand voor wie dit leuk is: de eerste twee lessen mag gratis mee gedaan worden om te kijken of Dancemix bij jou past.
De lessen vinden plaats in de spiegelzaal van Mind&Motion aan de Verbindingsweg 3.

---

Nieuwe website

De afgelopen maanden is druk gewerkt aan onze nieuwe website. Wij zetten de puntjes nog op de i, maar zijn nu al trots op het resultaat!
Op de website staat alle informatie over de vereniging, het laatste nieuws en worden leuke foto's geplaatst.
Wij bedanken Daan Haitsma van ALLMEDIA4YOU voor alle tijd die hij heeft besteed aan het vernieuwen van onze site.

---

BBQ

Zaterdag 1 oktober was onze jaarlijkse BBQ. Deze was goed bezocht door leden en enkele ouders. We hebben met z'n allen lekker gegeten en de kinderen konden zich heerlijk uitleven op de airtrack. Zeker voor herhaling vatbaar!

Benieuwd naar de foto's?
Kijk dan op onze website of klik hier.

 

---

Afscheid Jolienke

Na de zomervakantie liet Jolienke Glastra van Loon weten haar bestuursfunctie voor SV Balans niet meer te kunnen combineren met haar werk en privéleven.
Zaterdag 1 oktober hebben de leden, leiding en bestuur afscheid genomen. Gedurende bijna drie jaar heeft Jolienke erg veel werk verzet voor SV Balans. Van onze voorzitter kreeg ze een mooie bos bloemen en waardebon.

Jolienke: enorm bedankt voor alles wat jij voor de vereniging hebt gedaan! Wij gaan jouw inbreng, enthousiasme en gezelligheid missen.

Lijkt het jou ook leuk om een rol te vervullen binnen het bestuur?
Wij kunnen altijd enthousiaste inbreng gebruiken.
Geïnteresseerd, stuur dan een mail naar SV Balans of vertel het aan de leiding in de les.

---

Timo stelt zich voor

hallo, 

Mijn naam is Timo Laninga en ben 25 jaren jong. Ik woon in Bedum waar ik geboren en getogen ben. 
Ik werk als bewegingsagoog bij 'S Heeren Loo in Bedum en geef sportlessen aan verschillende doelgroepen, denk hierbij aan; senioren sport, sporten met mensen met een beperking en ook het beweegdiploma voor peuters & kleuters.

Op de woensdag middag doe ik, al meerdere jaren met veel plezier, vrijwilligers werk bij Kids-United.
Verder voetbal ik met veel plezier bij SV Bedum zaterdag. 

Bij SV Balans zal ik op de dinsdag de senioren sport en het jongens gym gaan verzorgen.

Ik hoop dit met veel plezier te mogen doen maar voornamelijk veel plezier te mogen zien bij de deelnemers! 

Met vriendelijke groet, 

Timo Laninga

---

Grote Club Actie

Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Club Actie. Dankzij de verkoop van loten door onze leden kunnen wij wat extra's doen voor de vereniging. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de verkoop anders te doen dan voorgaande jaren. Wij vinden het te belastend voor de leden om twee keer langs de deur te gaan en wilden voorkomen dat de leden met geld over straat moeten. Daarom ging de verkoop van loten dit jaar per automatische incasso en kon er ook online loten worden verkocht. Handig wanneer familie en vrienden verder weg wonen en je ze toch graag een lot wilt verkopen. Iedereen had per mail een eigen online verkoop link gekregen.

De actie is nog niet afgelopen. Inleveren van de boekjes kan tot uiterlijk 15 november!
Heb jij nog een ingevuld boekje thuis liggen? Lever deze dan snel in bij de les of breng het naar Havik 17. 

Dit jaar is sparen we voor een mooie muziekinstallatie om de lessen nog aantrekkelijker te kunnen maken. Wij hopen ook nog wat klein materiaal aan te kunnen schaffen. In de volgende nieuwsbrief zullen wij vermelden wat het resultaat is van deze actie.

---

Trainingspakken

Afgelopen week hebben we aan de turnsters een brief meegegeven over de verkoop van trainingspakken.
In week 47 gaan wij weer bestellen, dus wil jij ook zo'n mooi pak, grijp dan nu jouw kans!
Heb jij al een pak besteld, dan ontvang jij deze week een mail waarin jouw bestelling staat vermeld.

Klik hier voor de brief en het bestelformulier.

---

Turnkleding

Turnpakjes en -broekjes kunnen aangeschaft worden via onze vereniging. Alleen wanneer je meedoet aan  wedstrijden is het dragen van een Balans turnpakje verplicht. Uiteraard is het leuk om de clubkleding ook tijdens de lessen te dragen. 
De normale levertijd is 1 week, maar er zijn ook wel pakjes en broekjes op voorraad.

Klik hier om naar onze website te gaan waar de bestellijst gedownload kan worden.
Niet zeker van de maat? Je kunt de pakjes en broekjes passen bij de les .

 

---

Pietengym

Wij hebben met Sinterklaas geregeld dat zwarte piet op donderdag 1 december bij Kleutergym en Ouder & Kind Peutergym komt, zodat wij met z'n allen Pietengym kunnen doen.


Wie weet durft hij wel meedoen met de les en heeft hij ook nog wat meegenomen in de zak?

---

Lessen turnen vervallen op 11-11 en 5-12

Na inventarisatie door Claire in de les van afgelopen vrijdag is gebleken dat de meeste kinderen op vrijdag 11 november Sint Maarten gaan lopen. Wij hebben daarom besloten de turnlessen voor deze dag te laten vervallen.

Maandag 5 december vervallen de lessen ook, omdat veel kinderen dan afwezig zullen zijn in verband met pakjesavond.

---

DVD

Onze uitvoering ‘Dromen in Balans’ op 26 maart was fantastisch!
Met z’n allen hebben we genoten van de prachtige optredens van onze leden.
Daan Haitsma heeft het beschikbare filmmateriaal gemonteerd tot een mooie film.
Zo kunnen we allemaal nog een keer nagenieten.

Na de vakantie hebben de leden een bestelformulier meegekregen voor de DVD. Bestellen kan nog.
Klik hier voor het bestelformulier. Inleveren kan tot en met 11 november in de les of bij Martine Boomsma, Havik 17.

---

Algemene Leden Vergadering

Donderdag 2 februari 2017 wordt vanaf 20:00 uur de Algemene Ledenvergadering in Hotel het Gemeentehuis gehouden. Afsluitend kunnen we napraten onder het genot van een drankje.

Volgend jaar ontvang jij van ons hiervoor een uitnodiging, maar houd deze datum alvast vrij!

---
Sponsor SV Balans met SponsorKliks

 

Sponsor ons met jouw internetaankoop!

De feestmaand staat voor de deur. De tijd waarin we misschien ook  inkopen doen via het internet.
Wanneer jij ook een aankoop wilt doen via het web, dan kun je tegelijk SV Balans sponsoren. Dat kost jou niks extra en is heel eenvoudig:
Klik hier, of ga naar onze website en klik op het SponsorKliks-logo. Zoek vervolgens de webwinkel voor jouw online aankopen en plaats de bestelling zoals je verder gewend bent.

Ook reizen of hotels die geboekt worden via internet kunnen vaak via Sponsorkliks worden geboekt.

Nog makkelijker boeken via sponsorkliks? Er is nu een gratis app beschikbaar voor Android en IOS. Je selecteert de eerste keer SV Balans als jouw sponsordoel en kunt vanaf daar eenvoudig naar je webwinkel naar keuze. 

SV Balans heeft al ruim 150 euro ontvangen dankzij iedereen die via Sponsorkliks hun internetaankopen hebben gedaan. Heel erg bedankt daarvoor!

Sponsor jij ons ook? Het is een kleine moeite en voor SV Balans directe inkomsten.

---

We hopen dat jij deze nieuwsbrief met plezier hebt gelezen. Als je vragen of opmerkingen hebt, mail dan gerust even terug!  

Met sportieve groet, 

Bestuur en leiding SV Balans