Beste leden en ouders, verzorgers, 

Onze laatste nieuwsbrief verscheen eind vorig jaar. De eerste maanden van 2017 zijn voorbij en wij hebben al mogen genieten van heerlijk lenteweer. Wij hebben genoeg nieuws om deze nieuwsbrief te vullen. Een terugblik op de afgelopen maanden, maar ook een kijk naar de toekomst!

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
- Paasbrodenactie
- Nieuw materiaal
- Grote Club Actie
- Het nijntje beweegdiploma
- Enquête
- Regiowedstrijd Uithuizen
- Turnen in Topsporthal Leek
- Irse en Anne-Lynn behalen diploma
- Trainers turngroepen
- Algemene leden vergadering
- Social Media
- SponsorKliks
- Dijk Vastgoed
 

Veel leesplezier gewenst!

---

Paasbrodenactie

Als lid heb je een brief meegekregen over de Paasbrodenactie. Daarin ben jij gevraagd om ook mee te helpen met de verkoop van de broden. Wij doen dit met z'n allen om voor SV Balans extra inkomsten te genereren. De opbrengst wordt gebruikt voor het kopen van nieuwe materialen, maar ook voor het organiseren van extra activiteiten.

Er zijn veel leden en chauffeurs nodig om de Paasbrodenactie succesvol te laten verlopen. Vele handen maken licht werk, jij helpt toch ook mee? Jouw hulp wordt erg gewaardeerd! Opgeven kan tot 24 maart, door het aanmeldingsformulier in de les in te leveren of te mailen naar carmenzuidemaschaap@gmail.com.

Klik hier voor de brief.

---

Nieuw materiaal

In 2016 hebben wij dankzij de inzet van onze leden een mooi bedrag opgehaald met de verkoop van Paasbroden en verkoop van  Grote Club Actieloten.  Wij hebben daar o.a. nieuw materiaal voor gekocht. De trainers uit de groepen mochten zelf aangeven waar behoefte aan was binnen de les. Begin maart zijn de nieuwe attributen geleverd. Klik hier voor een overzicht.
De nieuwe geluidsinstallatie, gekocht van een deel van de opbrengst van de Grote Club Actie, wordt ook sinds kort gebruikt tijdens de lessen in sporthal De Vlijt.

Wij wensen iedereen veel plezier met het nieuwe materiaal.

---

Grote Club Actie

Eind december hebben wij onze topverkopers van de Grote Club Actie bedankt voor de verkoop van de loten. Iedereen die loten heeft verkocht en/of gekocht voor onze vereniging: DANK JULLIE WEL!

Onze opbrengst is €967,62. Fantastisch!!

Even wat cijfers: 33 leden hebben in totaal 413 loten verkocht.
Dat zijn: 289 loten door de turnmeiden, 67 loten door de jongens van gym, 51 loten door de jongens van Freerunning en 6 loten door de peuters en de kleuters.

Onze topverkopers: Kirsten Vliem: 32 loten, Monique Primus: 31 loten, Jasmijn Damminga: 27 loten, Ruth Weerd: 26 loten, Thijmen Dalstra: 24 loten, Jens Koenes: 23 loten en Sem Steenhuis: 21 loten

De top 3 hebben een bon gekregen voor een uur gratis springen bij JumpXL. En de andere 4  topverkopers zijn verwend met een zakje snoep en kortingsbonnen voor o.a. Slagharen.

 

---

Het nijntje beweegdiploma

Dat een kind zijn of haar zwemdiploma haalt, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Het behalen van een beweegdiploma is echter nog niet zo vanzelfsprekend. Vanaf nu kan dit bij SV Balans in samenwerking met Huis van de Sport en de Gemeente Bedum.

Op onze website staat hierover meer informatie. Zodra de lesdagen en -tijden bekend zijn, zal dit ook worden vermeld.

 

---

Enquête

Vorige week is een nieuwsbrief verstuurd waarin je werd gevraagd mee te doen aan een enquête. Middels deze enquête wordt onderzoek gedaan hoe SV Balans ervoor staat (een zogenaamde Preventieve Organisatie Diagnose). Vanuit het bestuur zijn wij blij dat onze trainsters Claire van der Laan en Sanne Wolters dit onderzoek uitvoeren. Mocht je de enquête nog niet hebben ingevuld, dan vragen wij jou om 10 minuten van jouw tijd vrij te maken om de vragenlijst in te vullen. De uitkomsten kunnen ons helpen om te zien waar eventuele aandachts- en verbeterpunten liggen.

Alvast vriendelijk dank voor het invullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

---

Regiowedstrijd Uithuizen

Zaterdag 4 maart hebben bijna 40 turnsters meegedaan aan de Regiowedstrijd in Uithuizen. Een mooie opkomst. Voor veel turnsters was dit de allereerste wedstrijd. Een spannende, maar ook leuke ervaring.
Wij hadden aangegeven dat juf Chantal deze wedstrijd ook aanwezig zou zijn, helaas moest zij zich om persoonlijke redenen afmelden. Mede met hulp van de assistenten konden de jongste turnsters keurig hun oefeningen turnen.

Foto's en het wedstrijdverslag + uitslagen staan op onze website.

Wij maken ons nu op voor een wedstrijd in eigen huis. Naast SV Balans hebben vier andere verenigingen aangegeven mee te willen doen.
Noteer de datum alvast in de agenda: Zaterdag 24 juni
Binnenkort volgt meer informatie.

---

Turnen in Topsporthal Leek

Zaterdagmiddag 25 februari hebben veel turnsters en 2 turners getraind in de Topsporthal in Leek. Deze middag is aangeboden door SV Balans. Dit kunnen wij doen dankzij de extra inkomsten uit de Paasbrodenactie, de Grote Club Actie en SponsoKliks.

Wij vonden deze middag erg geslaagd en hopen dit en andere activiteiten vaker te kunnen organiseren.

---

Irse en Anne-Lynn behalen diploma

Vrijdag 3 februari hebben Anne-Lynn en Irse hun diploma Assistent 1 gekregen! In de loop van 2016 hebben zij alle (les)opdrachten uit hun cursusboek uitstekend uitgevoerd.
Het diploma werd door Alida van der Kamp uitgereikt tijdens de les.

Proficiat meiden! Jullie mogen echt trots zijn op jullie welverdiende diploma!

---

Trainers turngroepen

Vanaf deze maand hebben de turngroepen op de maandag en woensdag nieuwe trainers. De lessen op de maandag worden nu verzorgd door Claire van der Laan. Zij vervangt Chantal ten Hove, die vervroegd met zwangerschapsverlof is gegaan.

Woensdag 8 maart hebben we afscheid genomen van Erik Tammeling. Na 4 jaar bij SV Balans, begint hij nu aan een nieuwe uitdaging bij Turninstituut Hoogezand. Sanne Wolters is de nieuwe trainster voor de selectiemeiden op de woensdag.

In aparte nieuwsbrieven, die naar de betrokken groepen zijn verstuurd. hebben we hier aandacht aan besteed. Klik hier voor de brief over zwangerschapsverlof van juf Chantal, en hier over het vertrek van meester Erik. In deze nieuwsbrief stelt Sanne zich ook voor.
Nieuwsgierig naar de afscheidswoorden die meester Erik op Facebook plaatste? Klik hier.

---

Donderdag 2 februari 2017 was de Algemene Ledenvergadering in Hotel het Gemeentehuis. Een aantal leden was hierbij aanwezig en heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo is er uitgebreid gesproken over een lidmaatschap bij de KNGU en zijn onderwerpen als de contributie, combikorting en de begroting aan de orde gekomen.
Lees hier de notulen.

---

Social Media

Via social media en onze website proberen wij iedereen goed op de hoogte te houden. Wij maken gebruik van Facebook, Instagram en onze eigen SV Balans app.
Volg jij ons ook, om zo altijd het laatste nieuws te volgen en de leukste foto's en filmpjes te kunnen zien?

Downloaden van de app kan via:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.allmedia4you.svbalansbedum
IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/sv-balans-bedum/id1130662493?l=en&mt=8

---
Sponsor SV Balans met SponsorKliks

 

Sponsor ons met jouw internetaankoop!

Dankzij de hulp van onze leden hebben wij al een heel mooi bedrag gekregen van SponsorKliks. Ruim €300,- is aan ons uitbetaald.

Een eenvoudiger manier van sponsoren is er niet. Of je nu bijvoorbeeld een vakantie wilt boeken of kleding wil kopen, wanneer je dit doet via de link van SponsorKliks krijgt SV Balans commissie. Er zijn veel webwinkels aangesloten. Op onze website en onderaan elke nieuwsbrief staat een link naar SponsorKliks.

Sponsor jij ons ook? Het is een kleine moeite en voor SV Balans directe inkomsten.

---

Dijk Vastgoed

Gezien op de website van Dijk Vastgoed.

Stel, jij bent voornemens een woning te verkopen en wellicht zelfs ook weer een nieuwe te kopen. Of je bent starter en wilt de woningmarkt bestormen. Mocht je besluiten om je bij te laten staan door Dijk Vastgoed dan ‘belonen’ zij je voor het vertrouwen wat je in ze gesteld hebt. Want voor iedere transactie op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed, taxatie, hypotheken en verzekeringen geeft Dijk Vastgoed een vereniging naar jouw keuze financieel een steuntje in de rug.

Mocht deze situatie op jou van toepassing zijn, dan hopen wij dat jij aan SV Balans denkt! 

---

We hopen dat jij deze nieuwsbrief met plezier hebt gelezen. Als je vragen of opmerkingen hebt, mail dan gerust even terug!  

Met sportieve groet, 

Bestuur en leiding SV Balans

---