Beste leden en ouders/verzorgers van de leden van SV Balans, 

De zomervakantie is weer voorbij. Komende week starten de scholen weer en ook bij SV Balans gaan de jeugdlessen weer van start. De senioren hebben met hun trainer afgestemd wanneer hun lessen weer beginnen.
We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de vakantie en veel zin hebben om weer te starten met sporten bij SV Balans.

In deze nieuwsbrief willen jullie graag bijpraten over een aantal onderwerpen.

• Lesrooster en train(st)ers

• Jongensgym

• Open Lesmaand

• Grote Clubactie

• Jumbo sponsoractie

• Bestuursleden gevraagd

Wij wensen jullie veel leesplezier.

---

Lesrooster en train(st)ers

In het lesrooster is tijdens de zomervakantie niet veel veranderd. Op onze site staan de tijden vermeld.
http://balansbedum.nl/aanbod/lesrooster/

In de laatste nieuwsbrief hebben we aangegeven dat Claire helaas geen les meer kan geven op de dinsdagavond. Irse Haitsma neemt haar lessen over en zal hierin begeleid worden door Silvan Linnemann. Irse en Silvan verzorgen vanaf afgelopen voorjaar samen ook de lessen voor de maandaggroepen en vormen zo een goed duo. Wij wensen ze ook heel veel plezier bij deze groepen.

De train(st)ers voor de overige lessen zijn ongewijzigd.

---

Jongensgym

Wij gaan weer starten met een nieuwe groep jongensgym. De lessen worden gegeven door Silvan Linnemann, op maandagmiddag om half 4. De jongens die klaar zijn met kleutergym hebben nu weer de mogelijkheid om door te gaan bij jongensgym. En ook andere jongens kunnen heerlijk sporten tijdens dit uur. Door te trainen wordt je sterker, leniger en krijg je meer conditie. Jongensgym is een sport met uitdagingen en is heel spectaculair. Iedere jongen kan mee doen. Je hoeft niet gelijk een ster te zijn, het gaat er om dat je het leuk vindt. Een les bestaat uit conditie-, kracht- of lenigheidsoefeningen (warming-up), soms turnen op toestellen en als afsluiting een leuk spel.

---

Open lesmaand na de vakantie

De hele maand september kunnen peuters, kleuters en de jeugd van Bedum gratis kennis maken met de sporten van SV Balans. De open lesmaand is van 10 september tot en met 28 september.
Voor de senioren is de open lesmaand in oktober.
Neem dus gerust vriendjes, vriendinnetjes, buurmeisjes, buurjongens, broertjes, zusjes mee naar de lessen om ze kennis te laten maken met de leuke sporten die wij aanbieden. 

---

Grote Clubactie 

 

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel is ook dit jaar aanschaffen van nieuw materiaal voor de verschillende lessen. Daarmee kunnen we de lessen nog aantrekkelijker maken!

In de week van 10 september krijgen de leden een verkoopboekje en instructiebrief mee in de les. Ook krijgt ieder lid rond 15 september een mail, zodat ook online loten verkocht kunnen worden.

SV Balans beloont je voor je inzet!
Iedereen die 25 loten of meer verkoopt krijgt een toegangskaart voor Jump XL. Onder alle verkopers die meer dan 10 loten verkopen zal ook 1 toegangskaart voor Jump XL worden verloot, omdat wij begrijpen dat niet iedereen 25 loten kan verkopen!

---

Jumbo sponsoractie 

Voor alle verenigen uit de gemeente Bedum, Thesinge, Winsum, Middelstum, Baflo en Ten Boer organiseert Jumbo een sponsoractie. Deze actie loopt van maandag 10 september tot en zaterdag 17 november.  Ook wij doen mee aan deze actie en hopen op deze manier extra materiaal te kunnen aanschaffen om de lessen nog aantrekkelijker te maken en/of een leuke activiteit voor de leden te kunnen organiseren.

Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen* ontvang je een voucher met een unieke code.Elk voucher is € 0,10 waard en eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze.  De voucher kan ingeleverd worden via de actiekast in de winkel, maar het kan ook thuis via de Facebook pagina van Jumbo Bedum. Zonder dat het je geld kost, kan je SV Balans helemaal gemakkelijk op deze manier een warm hart toedragen. Wij zijn iedereen erg dankbaar die ons op deze manier sponsort! De vouchers kunnen tot uiterlijk 21 november worden gedoneerd.

*Uitgezonderd producten die door de wet zijn uitgesloten ( tabak, producten uit de slijterij, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding en artikelen verkrijgbaar bij de servicebalie ( zoals beltegoed en waardebonnen ).

---

Word jij ons nieuw bestuurslid?

Dit onderwerp staat als laatste onderwerp in de nieuwsbrief, maar eigenlijk hadden we hier misschien mee moeten beginnen. In de afgelopen nieuwsbrieven hebben we meerdere malen gevraagd om nieuwe bestuursleden en ook tijdens lessen zijn verschillende personen aangesproken. Helaas heeft tot op heden alleen Goos Berends zich aangemeld als nieuw bestuurslid. Daar zijn wij heel blij mee, maar dit is niet voldoende om extra activiteiten te organiseren.

Volgend voorjaar gaan 2 bestuursleden het bestuur verlaten. Voor de drie bestuursleden die dan overblijven is het onmogelijk om de vereniging draaiende te houden. 

Wij zijn daarom dringend op zoek naar fris bloed in het bestuur. De taken worden zoveel mogelijk verdeeld, waardoor de druk op een bestuurslid niet heel hoog hoeft te zijn. We willen het samen doen! 


Heb jij interesse, neem dan contact op met 1 van de bestuursleden, de train(st)er of mail naar secretariaat@balansbedum.nl.
Als je liever niet in het bestuur wilt, maar wel eens wilt meehelpen met een activiteit, dan ben je ook van harte uitgenodigd om te reageren!

---

Wij hopen dat jij deze nieuwsbrief met plezier hebt gelezen. Heel veel plezier weer gewenst met het sporten.
Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, spreek dan gerust de train(st)er aan of antwoord op deze mail.

Met vriendelijke groet,

Trainers en bestuur SV Balans