Grote Club Actie

Grote Clubactie 2017

Woensdag 13 december hebben we de leden in het zonnetje gezet die voor onze vereniging loten hebben verkocht.
We hebben dit jaar heel veel loten verkocht: 723 in totaal. Vorig jaar hadden we met 413 verkochte loten al een mooi resultaat, maar dit is echt FANTASTISCH!!

Wij danken de leden die loten hebben verkocht en iedereen die loten heeft gekocht.
Onze topverkopers hebben we beloond met een ticket voor JUMP XL.
Dit zijn:
Eva Bierling, Joppe Bijma, Isabella Klappe, Monique Primus , Dylan Bijma, Lars Brands, Kevin en Martijn, Inda Spakman, Ruth Weerd, Nova Mers, Kyan Platje, Thijmen Dalstra en Bram Bolt.
Sem Steenhuis heeft veruit de meeste loten verkocht. Met 78 verkochte loten kreeg hij maar liefst 3 JUMP XL tickets.
Onder de verkopers die 10 of meer loten hebben verkocht, is Julian van der Ploeg als winnaar van de verloting uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd en we zorgen dat jij het ticket zo snel mogelijk krijgt.
 
Op de site van de Grote Clubactie kan gecontroleerd worden of je in de prijzen bent gevallen: https://lotchecker.clubactie.nl/

 

 

 

 

 

 

Grote Clubactie 2017

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Ons doel dit jaar is het aanschaffen van nieuw materiaal voor de verschillende lessen. Daarmee kunnen we de lessen nog aantrekkelijker maken!

Een lot kost € 3,- en daarvan gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van  € 100.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mogen de loten verkocht worden. De trekking is op 13 december 2017.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan iedereen, bijvoorbeeld aan je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Op website http://kids.clubactie.nl/lotenverkoop/tips/ staan leuke tips om zoveel mogelijk loten te verkopen!

Is jouw boekje vol en je wilt nog meer loten verkopen, dan mag je bij jouw train(st)er een extra boekje halen!

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in tijdens de les vóór zaterdag 11 november of breng het naar Martine Boomsma, Havik 17.

Voor de lotenverkopers zijn mooie acties en prijzen!
Maak kans op een Playstation 4! Of ontvang bij 20 of meer verkochte loten een gratis entreekaart voor bijvoorbeeld Madame Tussauds.Op  www.kids.clubactie.nl vind jij over bovenstaande en andere acties informatie.

SV Balans beloont je voor je inzet!
Iedereen die 25 loten of meer verkoopt krijgt een toegangskaart voor Jump XL. Onder alle verkopers die meer dan 10 loten verkopen zal ook 1 toegangskaart voor Jump XL worden verloot, omdat wij begrijpen dat niet iedereen 25 loten kan verkopen!

We hopen dat alle leden van SV Balans loten gaan verkopen en dat we over het super-resultaat van 2016 (€ 967!!) gaan. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

 

 

 

Grote Club Actie 2016

Woensdag 21-12-2016 hebben wij onze topverkopers van de Grote Club Actie bedankt voor de verkoop van de loten. Ook leden die niet op de foto staan hebben hun steentje bijgedragen. Daarom iedereen die loten heeft verkocht en/of gekocht voor onze vereniging: DANK JULLIE WEL!

Onze opbrengst is €967,62. Fantastisch.

Even wat cijfers:
33 leden hebben loten verkocht.

Dat zijn:
289 loten door de turnmeiden
67 loten door de jongens van gym
51 loten door de jongens van Freerunning
6 loten door de peuters en de kleuters.
Een totaal van 413 loten.

Onze topverkopers:
Kirsten Vliem: 32 loten
Monique Primus: 31 loten
Jasmijn Damminga: 27 loten
Ruth Weerd: 26 loten
Thijmen Dalstra: 24 loten
Jens Koenes: 23 loten
Sem Steenhuis: 21 loten

De top 3 mogen een uur gratis springen bij JumpXL.
En de topverkopers zijn verwend met een zakje snoep en kortingsbonnen voor o.a. Slagharen.

Van de opbrengst gaan wij een muziekinstallatie kopen om de lessen nog aantrekkelijker te maken.
Ook zal er in januari nieuw materiaal aangeschaft worden voor de lessen. Allemaal mogelijk door opbrengsten uit de verkoop van de Grote Club Actie en opbrengsten uit de verkoop van onze paasbroden. En deze opbrengsten krijgen wij dankzij de inzet van onze leden! Nogmaals: bedankt!

img_4733