Paasbrodenactie

Half april is het Pasen. Een heerlijk ontbijt hoort er op deze dagen ook bij. Dan mag, naast de eieren, heerlijk brood van Bakkerij Hoekstra niet ontbreken!

De leden van SV Balans maken het u gemakkelijk om het brood met Pasen in huis te hebben: Op woensdagavond 12 april tussen 18:00 en ca. 19:30 uur komen ze bij u aan de deur. U kunt dan kiezen uit een overheerlijk suikerbrood of krentenbrood. Dit jaar verkopen we op veler verzoek ook kleine formaten.

Voor SV Balans is de Paasbrodenactie “brood” nodig om iets extra’s te kunnen doen. Eind februari mochten de turnsters op een zaterdagmiddag lekker trainen in de prachtige turnhal in Leek. Ook zijn er dit jaar veel nieuwe materialen aangeschaft voor de verschillende lessen, waar de leden erg blij mee zijn. Klik hier voor een overzicht. Dit is allemaal mogelijk o.a. dankzij de verkoop van de broden.

SV Balans hoopt ook dit jaar weer op een succesvolle Paasbrodenactie.
  

 

BEDANKT!!!
Woensdagavond 12 april 2017 was onze jaarlijkse Paasbrodenactie. Met veel vrijwilligers hebben wij in zoveel mogelijk straten in Bedum suikerbroden en krentenbroden verkocht. In totaal 797 broden, een record verkoop! Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Hoekstra!
Wij willen Bakkerij Hoekstra, alle vrijwilligers en iedereen die een heerlijk brood heeft gekocht heel hartelijk danken. Zonder jullie was deze actie niet zo succesvol.