Blije gezichten tijdens uitreiking nijntje Beweegdiploma’s aan peuters en kleuters van SV Balans

Bij SV Balans uit Bedum kunnen kleuters hun nijntje Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het nijntje Beweegdiploma. De peuter- en kleutergoepen van SV Balans hebben het afgelopen schooljaar van Sandra Soppe les gehad en samen op een speelse manier gewerkt om alle vaardigheden aan te leren. Ook overige peuters- en kleuters uit de gemeente hebben kennis kunnen maken met het nijntje Beweegdiploma. Sportcoach Rick Abbas van Huis voor de Sport Groningen heeft introductielessen gegeven op alle basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in de gemeente. Dankzij de geweldige samenwerking tussen de gemeente Bedum, Huis voor de Sport Groningen en SV Balans hebben donderdagmiddag 6 juli de kinderen hun felbegeerde nijntje Beweegdiploma in ontvangst mogen nemen.

Dit bijzondere moment hebben we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Tijdens een feestelijke uitreiking in de gymzaal aan de Vlijt in Bedum werden de diploma’s uitgereikt door wethouder van der Kolk. Tijdens de uitreiking heeft de wethouder aangegeven hoe belangrijk het bewegen voor jonge kinderen is. Hij prees de aanwezige ouders met de deelname van hun kind aan de lessen! Beleidsmedewerker van de gemeente Bedum, de heer H. Koops en ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes waren van de partij om te kunnen genieten van de vrolijke gezichten van de kinderen.

Heeft uw kind al zijn of haar nijntje Beweegdiploma? Het is van groot belang dat uw kind na het behalen van het nijntje Beweegdiploma blijft bewegen om de motorische vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Wilt u dat ook voor uw kind? SV Balans heeft een leuk aanbod voor peuters en kleuters.

/