Beste leden en ouders/verzorgers van de leden van de Instap-groepen,

Wij hebben goed nieuws!

Vanaf de zomervakantie 2017 heeft Diana van Dijken, een ervaren trainster en een vertrouwd gezicht bij onze turngroepen, de 3 maandaggroepen voorlopig onder haar hoede genomen. Dat gaf ons meer tijd om te zoeken naar een definitieve invulling. En die is er nu!

Vanaf maandag 5 maart zullen de lessen worden gegeven door 2 trainers:

Irse Haitsma en Silvan Linnemann.

Zij zijn allebei al bekend binnen SV Balans:

Irse turnt zelf bij ons, is op maandag al als assistent-trainster actief, is gediplomeerd Assistent Gymleider en gaat binnenkort beginnen met haar trainersopleiding. Voor haar is dit een mooie kans om met ‘’eigen’’ groepen aan de slag te gaan. Silvan is sinds afgelopen zomer binnen onze vereniging als trainer actief.  Hij is ALO-gediplomeerd, en heeft een ruime ervaring met lesgeven. In de turnwereld is hij nog niet zo thuis, maar hij neemt de kans om zich te verbreden in zijn vakgebied graag aan!

Wij zijn blij met deze combi! Wij gaan er vanuit, dat Irse en Silvan de leiding aan de maandaggroepen uitstekend zullen gaan vormgeven.

Vanaf 5 maart starten de lessen een half uur later dan voorheen! 

Dit heeft te maken met Irse’s schoollesrooster.Diana blijft gelukkig ook nog een paar weken, om Irse en Silvan waar nodig wegwijs te maken; zij neemt dan op 19 maart afscheid.
Wij zijn haar zeer erkentelijk voor de manier waarop zij de groepen de afgelopen tijd heeft lesgegeven.

 

Heeft u vragen of opmerkingen hierover, mail dan gerust even terug.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van SV Balans

Alida van der Kamp