Leiding

Klik hier voor de contactgegevens.

 

Mijn naam is Claire van der Laan en ik geef al sinds 2014 les aan de turnsters in Bedum. Naast het lesgeven ga ik zelf ook nog naar school. Ik doe de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn hobby’s zijn turnen wat ik inmiddels al 16 jaar beoefen. Net als de meeste turnsters van SV Balans doe ik zelf ook nog mee aan wedstrijden op het niveau Senior D (4e divisie). Ik geef turntrainingen op de dinsdag en op de vrijdag. Vanaf maandag 7 maart vervang ik Chantal tijdens haar zwangerschapsverlof. En dat doe ik met heel veel plezier.

Groeten, 

Claire van der Laan

Claire van der Laan

Trainer

Ik ben Sanne Wolters, geboren op 27 oktober 1997 in Leeuwarden. Ik studeer Sportkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen en woon sinds kort op kamers in Groningen. Claire van der Laan studeert ook Sportkunde. Zo ben ik dan ook in contact gekomen met de sportvereniging SV Balans. 

Vanaf woensdag 15 maart ga ik de turnlessen van Erik Tammeling overnemen.

Ik turn zelf al sinds mijn 6e en doe nu alleen nog aan acro vanwege een knieblessure. Acro doe ik bij TGD in Dokkum. Ook geef ik acro les in Dokkum aan de instappers en assisteer ik bij mijn trainster. Waarom ik dat helemaal in Friesland doe is omdat mijn ouders in Friesland wonen.

Zoals jullie kunnen lezen ben ik veel bezig met sport. Ik wil dan ook graag mijn passie en kennis van deze sport overbrengen op mijn turnsters. Ik kijk enorm uit naar de komende tijd als trainster bij SV Balans.

Groeten Sanne Wolters

Sanne Wolters

Trainer

Mijn naam is Sandra Soppe, ik woon samen met mijn vriend en drie kinderen in Bedum. Ik werk bij Huis voor de Sport Groningen, waar ik uitvoering en coördinatie geef aan verschillende projecten op het gebied van sport stimulering en gezondheid gericht op kinderen. Mijn expertise ligt bij bewegen met jonge kinderen. Daarnaast geef ik trainingen aan ouders, pedagogisch medewerkers en groepsleerkrachten over bewegen met deze jonge doelgroep. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn kinderen, of ik loop hard en haak ik graag.

Op de donderdag geef ik ouder en kind gym en kleuter gym. OP de dinsdagavond verzorg ik het 50+ gym aan een groep enthousiaste senioren.

Sandra Soppe

Trainer

Mijn naam is Wouter Snoek, Ik ben 18 jaar oud en doe nu al ongeveer 10 jaar lang aan Freerunning.
Ik geef nu ongeveer een jaar lang les en dat is ontzettend leuk om te doen!
Wekelijks geef ik les bij SV Balans en probeer ik de leerlingen op een leuke spelende manier wat over Freerunning bij te brengen.

Wouter Snoek

Trainer

Mijn naam is Timo Laninga en ben 25 jaren jong.
Ik woon in Bedum waar ik geboren en getogen ben.
Ik werk als bewegingsagoog bij ‘S Heeren Loo in Bedum en geef sportlessen aan verschillende doelgroepen, denk hierbij aan; senioren sport, sporten met mensen met een beperking en ook het beweegdiploma voor peuters & kleuters.
Op de woensdag middag doe ik, al meerdere jaren met veel plezier, vrijwilligers werk bij Kids-United.
Verder voetbal ik met veel plezier bij SV Bedum zaterdag.

Bij SV Balans zal ik op de dinsdag de senioren sport en het jongens gym gaan verzorgen.
Ik hoop dit met veel plezier te mogen doen maar voornamelijk veel plezier te mogen zien bij de deelnemers!

Timo Laninga

Trainer

Mijn naam is Petra Mulder. Ik ben geboren en getogen in Bedum en ik heb Communicatiesystemen gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben werkzaam als AVF-redacteur en schermregisseur bij RTV Noord waar ik ook regelmatig werk aan projecten. Ik doe zelf aan jazzballet en showballet en speel toneel bij het Prinsentheater in Groningen. Verder speel ik dwarsfluit en ben ik veel bezig met het schrijven van verhalen. Op vrijdagmiddag geef ik de showmusical les. Erg leuk om deze interesses te kunnen combineren en kinderen hiermee enthousiast te maken!

Petra Mulder

Trainer

Bestuur

Ik ben Menne Vliem, voorzitter van SV Balans. Ik ben getrouwd en ik heb drie prachtige dochters, waarvan de oudste en jongste op turnen zit. Begin 2013 ben ik toegetreden tot het bestuur van SV Balans, omdat er een dringend behoefte was aan nieuwe bestuursleden.  Ik ben van mening, en gelukkig met mij meerdere personen, dat een sportvereniging als Balans een grote meerwaarde heeft voor een dorp als Bedum. En daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren. Jij toch ook? Menne Vliem

Voorzitter

Ik ben Carmen Schaap geboren en getogen in Bedum. Samen met Peter Zuidema heb ik vier kinderen Eline, Marloes, Bas en Thijs. Eline en Marloes turnen beide met veel plezier bij S.V. Balans. Eline turnt al langer bij de verenging en wij proberen bij zoveel mogelijk evenementen/wedstrijden aanwezig te zijn. Daarom hoop ik door zitting te nemen in het bestuur een positieve bijdrage te kunnen leveren aan S.V. Balans.

Carmen Schaap

Secretariaat

Ik ben Sandra, getrouwd met Siegard en wij wonen met onze dochters in Bedum. Via mijn oudste dochter Nicole ben ik in contact gekomen met SV Balans. Zij turnt alweer een aantal jaren bij de vereniging en doet dat met zo veel plezier, dat ook haar zusje Leonie inmiddels besmet is met het turnvirus en niet kan wachten tot ze mee mag doen. Toen ik als vrijwilliger mee hielp bij de uitvoering in maart werd me gevraagd of ik zin had om bestuurslid te worden. Zo ben ik sinds mei 2016 actief als penningmeester van deze mooie vereniging.

Sandra Zijl

Penningmeester

Ik ben sinds voorjaar 2013 bestuurslid bij SV Balans. Vroeger zelf actief in de turnsport, was ik al een aantal jaren als jurylid aan SV Balans verbonden en ben zo ook in het bestuur ”gerold”. SV Balans biedt sport en spel voor alle leeftijden en er heerst een goede sfeer.We werken aan verschillende ideeën om aan het publiek te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Ik vind het ontzettend leuk om samen met andere enthousiastelingen ervoor te zorgen dat SV Balans in balans is en blijft!

Alida van der Kamp-Rozenga

Algemeen bestuurslid

Ik ben Klaas-Jan en woon al een aantal jaren in Bedum. Mijn dochter Irse Haitsma is op haar vierde begonnen met gym bij Balans. Toen even gestopt ivm zwemles en daarna teruggekomen bij turnen en streetdance. Toen zij bij de selectie ging en de sport voor haar serieuzer werd, leek me het een geweldig idee om ook deel te nemen in het bestuur van Balans Bedum om zo nog meer betrokken te zijn bij de vereniging waar Irse zo enthousiast over is. Toen dan ook nog mijn zoon Sterre op jongensgym ging (en sinds kort op freerunning) werd het helemaal een logische keuze. Door mijn ICT-interesse kan ik prima helpen in de communicatie van de vereniging. Hierdoor leer ik zelf ook steeds weer nieuwe dingen.

Klaas-Jan Haitsma

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Karmen en ben begin 2016 toegetreden tot het bestuur van SV Balans. Wij; Gert en onze dochters Veerle, Emma en Ruth wonen sinds een jaar net even buiten Bedum met veel plezier!
Omdat wij weten hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging hebben wij altijd open gestaan om voor de verenigingen waar wij zelf of onze meiden lid van zijn iets te doen. SV Balans is een actieve vereniging met vele enthousiaste trainers, vrijwilligers en leden; leuk om hier ook deel vanuit te mogen maken!

Karmen ten Have

Algemeen bestuurslid

Ik ben Ard Buikema, ben een echte Bedumer. Ik ben vader van Emma en Rutger. Emma zit al jaren op turnen. In 2013 ben ik in het bestuur gestapt. Na een afwezigheid van 2 jaar zit ik nu weer in het bestuur. Het is belangrijk dat er een vereniging is waar de kinderen hun sport kunnen beoefenen. Daarom probeer ik samen met de andere bestuursleden de vereniging gezond en levendig te houden.

Ard Buikema

Algemeen bestuurslid

Ik ben Martine Boomsma. Sinds 2012 ben ik getrouwd en samen met Cor hebben wij een lieve dochter. Laura turnt drie keer per week met veel plezier bij SV Balans. Doordat mijn dochter mij meerdere malen had gevraagd om ook ‘wat’ te doen voor SV Balans en de vraag vanuit het bestuur heb ik besloten dat ik graag mij wil inzetten voor de vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen toekomst voor een sportvereniging.

Ik ken SV Balans als een leuke, enthousiaste vereniging en ben blij dat ik deel mag uitmaken van het bestuur.

Martine Boomsma-Remmelts

Algemeen bestuurslid

Vertrouwenscontactpersoon

Ik ben Yvonne de Jager en fungeer als onafhankelijk vertrouwenscontactpersoon voor de Sportvereniging Balans Bedum. Mijn man en ik wonen inmiddels alweer heel wat jaren in Bedum en we hebben drie kinderen. Ik werk als hoofd Personeel & Organisatie bij een gezondheidszorginstelling in de provincie Groningen. In deze hoedanigheid vervul ik eveneens de functie van vertrouwenscontactpersoon voor medewerkers.

Yvonne de Jager

Vertrouwenscontactpersoon