Leiding

Klik hier voor de contactgegevens.

 

Mijn naam is Claire van der Laan en ik geef al sinds 2014 les aan de turnsters in Bedum. Naast het lesgeven ga ik zelf ook nog naar school. Ik doe de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijn hobby’s zijn turnen wat ik inmiddels al 16 jaar beoefen. Net als de meeste turnsters van SV Balans doe ik zelf ook nog mee aan wedstrijden op het niveau Senior D (4e divisie). Ik geef turntrainingen op de dinsdag en op de vrijdag. Vanaf maandag 7 maart vervang ik Chantal tijdens haar zwangerschapsverlof. En dat doe ik met heel veel plezier.

Groeten, 

Claire van der Laan

Claire van der Laan

Trainer

Ik ben Diana van Dijken. Op dit moment doe ik de masteropleiding bewegingswetenschappen en ben ik bezig met m’n afstudeeronderzoek bij Beatrixoord in Haren.
Ik ben al jaren verbonden aan SV Balans. Rond mijn 5e ben ik begonnen met kleutergym en daarna heb ik geturnd tot mijn 20e. Toen ik 14 jaar was heb ik onder de toenmalige leidster Nathalie Lalkens kennisgemaakt met het assisteren bij turnlessen. Hier beleefde ik veel plezier aan en al snel was ik 3x per week in de gymzaal te vinden. Hierna heb ik Erik geassisteerd bij de selectiegroepen en op dit moment geef ik les aan de (mini-)instappers op de maandagmiddag.
Ik hoop nog lang bij het turnen betrokken te zijn, zodat een heleboel kinderen met veel plezier en enthousiasme kunnen turnen.

 

Diana van Dijken

Trainer

Hallo allemaal, ik ben een aantaljaren terug begonnen met het lesgeven in turnen. Door verandering van uren en tijden kwam ik op de woensdag bij SV Balans terecht. Alle kennis die ik heb meegenomen van trainers waarmee ik heb samengewerkt komt goed van pas. Nog steeds doorontwikkelend pas ik wat ik weet toe bij aantal verenigingen. Hierbij zie ik ook onze turnsters vaak op podium eindigen. Dit gaan we voortzetten bij SV Balans. We gaan er wat moois van maken!

Daniël Nieboer

Trainer

Ik ben Jasper van der Meer. Ik ben freerunner en sinds 2017 ook freeruntrainer bij SV Balans. Ik ben zelf al 3 jaar in de sport te vinden, waarbij ik veel train en plezier heb. Hiernaast doe ik de ALO op het hbo Hanzehogeschool Groningen. En geef ik op nog 3 andere locaties freerunning lessen.

Jasper van der Meer

Trainer

Ik ben Irse Haitsma, 16 jaar oud. Ik zit in havo 4 op het Kamerlingh Onnes. Toen ik 4 was ben ik begonnen met gymmen bij SV Balans. Later heb ik ook nog op streetdance gezeten en op mijn 7de ben ik met turnen begonnen, dat doe ik nog steeds, ik heb dus al een aardige geschiedenis bij de vereniging. Op mijn 12de begon ik met assisteren bij de kleuter- en peutergymlessen, ik kwam er toen al snel achter dat ik het (helpen) lesgeven erg leuk vond, en wilde hier graag mee door. Na een tijdje begon ik ook te assisteren bij turngroepen. Ik heb inmiddels de diploma’s Gymnastiek Assistent Leider 1 en 2 behaald. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Gymnastiek Leider 3 waardoor ik nu zelfstandig mag lesgeven aan de maandaggroepen. Daarnaast assisteer ik bij de turnlessen op dinsdag en vrijdag. Ik hoop bij te kunnen dragen. Ik vind het geweldig dat ik de kinderen mag helpen bij het groeien en ontwikkelen binnen de gym- en turnsport. Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen.

Irse Haitsma

Trainer

Mijn naam is Sandra Soppe, ik woon samen met mijn vriend en drie kinderen in Bedum. Ik werk bij Huis voor de Sport Groningen, waar ik uitvoering en coördinatie geef aan verschillende projecten op het gebied van sport stimulering en gezondheid gericht op kinderen. Mijn expertise ligt bij bewegen met jonge kinderen. Daarnaast geef ik trainingen aan ouders, pedagogisch medewerkers en groepsleerkrachten over bewegen met deze jonge doelgroep. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn kinderen, of ik loop hard en haak ik graag.

Op de donderdag geef ik ouder en kind gym en kleuter gym. OP de dinsdagavond verzorg ik het 50+ gym aan een groep enthousiaste senioren.

Sandra Soppe

Trainer

Vanaf september 2017 mag ik de groep 50+ Sport en spel gaan leiden en graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Christien Enzing, ik ben 60 jaar en ik woon in Groningen met mijn vriend in de wijk De Hunze. In mijn jeugd heb ik o.a. aan gymnastiek en korfbal gedaan en na het volgen van een KBO opleiding om les te geven in handbal gaf ik les aan 12-16 jarigen in mijn geboortedorp Wolvega bij  S.V. de Griffioen. Hier speelde ik competitie en later bij V&K in de stad Groningen. Op mijn 18e ben ik naar Groningen gekomen om te studeren en ben hier gebleven om te werken.

Naast mijn werk heb ik een RSL-A = Recreatie Sportleiders Cursus A  bij de Gemeente Groningen gevolgd.

Van handbal ben ik naar tennis overgestapt en speel  competitie.

In 2014-2015 heb ik de opleiding tot Senioren Sportleider gevolgd op het Friesland College (CIOS) te Heerenveen.

Op dit moment geef ik les in enkele verzorgingstehuizen in Groningen en het is nu de uitdaging om een actievere groep in de sporthal De Beemden  te gaan leiden. Ik verheug me erop u te zien!

.

Christien Enzing

Trainer

Bestuur

Ik ben Menne Vliem, voorzitter van SV Balans. Ik ben getrouwd en ik heb drie prachtige dochters, waarvan de oudste en jongste op turnen zit. Begin 2013 ben ik toegetreden tot het bestuur van SV Balans, omdat er een dringend behoefte was aan nieuwe bestuursleden.  Ik ben van mening, en gelukkig met mij meerdere personen, dat een sportvereniging als Balans een grote meerwaarde heeft voor een dorp als Bedum. En daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren. Jij toch ook?

Menne Vliem

Voorzitter

Vacant

Penningmeester

Ik ben sinds voorjaar 2013 bestuurslid bij SV Balans. Vroeger zelf actief in de turnsport, was ik al een aantal jaren als jurylid aan SV Balans verbonden en ben zo ook in het bestuur ”gerold”. SV Balans biedt sport en spel voor alle leeftijden en er heerst een goede sfeer.We werken aan verschillende ideeën om aan het publiek te laten zien wat we allemaal in huis hebben. Ik vind het ontzettend leuk om samen met andere enthousiastelingen ervoor te zorgen dat SV Balans in balans is en blijft!

Alida van der Kamp-Rozenga

Algemeen bestuurslid

Ik ben Klaas-Jan en woon al een aantal jaren in Bedum. Mijn dochter Irse Haitsma is op haar vierde begonnen met gym bij Balans. Toen even gestopt ivm zwemles en daarna teruggekomen bij turnen en streetdance. Toen zij bij de selectie ging en de sport voor haar serieuzer werd, leek me het een geweldig idee om ook deel te nemen in het bestuur van Balans Bedum om zo nog meer betrokken te zijn bij de vereniging waar Irse zo enthousiast over is. Toen dan ook nog mijn zoon Sterre op jongensgym ging (en sinds kort op freerunning) werd het helemaal een logische keuze. Door mijn ICT-interesse kan ik prima helpen in de communicatie van de vereniging. Hierdoor leer ik zelf ook steeds weer nieuwe dingen.

Klaas-Jan Haitsma

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Karmen en ben begin 2016 toegetreden tot het bestuur van SV Balans. Wij; Gert en onze dochters Veerle, Emma en Ruth wonen sinds een jaar net even buiten Bedum met veel plezier!
Omdat wij weten hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging hebben wij altijd open gestaan om voor de verenigingen waar wij zelf of onze meiden lid van zijn iets te doen. SV Balans is een actieve vereniging met vele enthousiaste trainers, vrijwilligers en leden; leuk om hier ook deel vanuit te mogen maken!

Karmen ten Have

Algemeen bestuurslid

Ik ben Ard Buikema, ben een echte Bedumer. Ik ben vader van Emma en Rutger. Emma zit al jaren op turnen. In 2013 ben ik in het bestuur gestapt. Na een afwezigheid van 2 jaar zit ik nu weer in het bestuur. Het is belangrijk dat er een vereniging is waar de kinderen hun sport kunnen beoefenen. Daarom probeer ik samen met de andere bestuursleden de vereniging gezond en levendig te houden.

Ard Buikema

Algemeen bestuurslid

Ik ben Martine Boomsma. Sinds 2012 ben ik getrouwd en samen met Cor hebben wij een lieve dochter. Laura turnt drie keer per week met veel plezier bij SV Balans. Doordat mijn dochter mij meerdere malen had gevraagd om ook ‘wat’ te doen voor SV Balans en de vraag vanuit het bestuur heb ik besloten dat ik graag mij wil inzetten voor de vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen toekomst voor een sportvereniging.

Ik ken SV Balans als een leuke, enthousiaste vereniging en ben blij dat ik deel mag uitmaken van het bestuur.

Martine Boomsma-Remmelts

Algemeen bestuurslid

Ik ben Goos Berends, opgegroeid in Ellerhuizen . Ik voel me een echte Bedumer. Ik ben getrouwd met Trijntje Anna en trotse vader van 3 dochters: Mirte, Hannah en Feline. De oudste 2 doen actief mee binnen SV balans.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als planner zorglogistiek in het UMCG Groningen
Ik heb heel veel zin om samen met het bestuur, trainers,leden,vrijwilligers en ouders/verzorgers enthousiast de schouders er onder te zetten en de vereniging letterlijk en figuurlijk in balans & beweging te houden!

Goos Berends

Algemeen bestuurslid

Vertrouwenscontactpersoon

Ik ben Yvonne de Jager en fungeer als onafhankelijk vertrouwenscontactpersoon voor de Sportvereniging Balans Bedum. Mijn man en ik wonen inmiddels alweer heel wat jaren in Bedum en we hebben drie kinderen. Ik werk als hoofd Personeel & Organisatie bij een gezondheidszorginstelling in de provincie Groningen. In deze hoedanigheid vervul ik eveneens de functie van vertrouwenscontactpersoon voor medewerkers.

Yvonne de Jager

Vertrouwenscontactpersoon