Geachte leden en ouders en/of verzorgers,

Zoals jullie weten gaat het helaas al een tijd niet heel goed met onze vereniging. We hebben de leden steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Het goede nieuws is dat de vereniging nog bestaat en dat de meeste activiteiten weer zijn gestart of binnenkort van start gaan. Het slechte nieuws is dat het inmiddels onvermijdelijk is dat er iets moet veranderen om het voortbestaan van onze mooie vereniging te kunnen waarborgen.

Door diverse omstandigheden zijn de inkomsten al langere tijd lager dan de uitgaven. Dat is geen gezonde situatie. Om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen moeten de inkomsten omhoog en/of de uitgaven omlaag. Een plan hiervoor zal het bestuur tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) aan de leden voorleggen. Eén van de onderwerpen waarover tijdens de ALV door de leden wordt gestemd is een verhoging van de contributie.

Wij nodigen bij deze alle leden en hun ouders en/of verzorgers uit voor de algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op maandag 28 juni as. vanaf 20.00 uur in Hotel t Gemeentehuis.

Let op! Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht!
Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juni via de link hieronder. Mochten we meer aanmeldingen ontvangen dan er op verantwoorde wijze in Hotel ‘t Gemeentehuis kunnen deelnemen dan wijken we uit naar een andere locatie. Hierover ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld dan uiteraard bericht.
.
We hopen natuurlijk op een goede opkomst en heten jullie graag van harte welkom op 28 juni!
Hieronder de link om je aan te melden:

https://balansbedum.nl/aanmelden-algemene-ledenvergadering-2021

Met vriendelijke groet,
Bestuur SV Balans
Ab Bolt
Antje Datema
Klaasjan Haitsma