Grote Club Actie

Grote Clubactie 2018

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Verkoop van de loten kan ook dit jaar weer op twee manieren:

  1. Verkoop via eenmalige machtiging
  2. Online

Ons doel is ook dit jaar het aanschaffen van nieuw materiaal voor de verschillende lessen. Daarmee kunnen we de lessen nog aantrekkelijker maken!

Een lot kost € 3,- en daarvan gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van  € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Als het formulier is ingevuld geef je de koper een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen. 

  1. Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  De trekking is op 12 december 2018.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan iedereen, bijvoorbeeld aan je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Op website https://kids.clubactie.nl/lotenverkoop/tips/ staan leuke tips om zoveel mogelijk loten te verkopen!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in tijdens de les vóór zaterdag 10 november of breng het naar Martine Boomsma, Havik 17.

Voor de lotenverkopers zijn mooie acties en prijzen!
Maak kans op een Playstation 4! Nieuw dit jaar is dat je een ontzettend gave clinic kan winnen. Dit is voor onze turnsters vooral interessant, want Olympisch kampioen Sanne Wevers geeft een clinic. Je maakt hier kans op wanneer je samen met een vriendin 50 loten verkoopt.  
Op  www.kids.clubactie.nl vind jij over bovenstaande en andere acties informatie.

SV Balans beloont je voor je inzet!
Iedereen die 25 loten of meer verkoopt krijgt een toegangskaart voor Jump XL.
Onder alle verkopers die meer dan 10 loten verkopen zal ook 1 toegangskaart voor Jump XL worden verloot, omdat wij begrijpen dat niet iedereen 25 loten kan verkopen!

We hopen dat alle leden van SV Balans loten gaan verkopen of loten willen kopen en dat we  het super-resultaat van 2017 (€ 1.700,-) gaan overtreffen!

Grote Clubactie 2017

Woensdag 13 december hebben we de leden in het zonnetje gezet die voor onze vereniging loten hebben verkocht.
We hebben dit jaar heel veel loten verkocht: 723 in totaal. Vorig jaar hadden we met 413 verkochte loten al een mooi resultaat, maar dit is echt FANTASTISCH!!

Wij danken de leden die loten hebben verkocht en iedereen die loten heeft gekocht.
Onze topverkopers hebben we beloond met een ticket voor JUMP XL.
Dit zijn:
Eva Bierling, Joppe Bijma, Isabella Klappe, Monique Primus , Dylan Bijma, Lars Brands, Kevin en Martijn, Inda Spakman, Ruth Weerd, Nova Mers, Kyan Platje, Thijmen Dalstra en Bram Bolt.
Sem Steenhuis heeft veruit de meeste loten verkocht. Met 78 verkochte loten kreeg hij maar liefst 3 JUMP XL tickets.
Onder de verkopers die 10 of meer loten hebben verkocht, is Julian van der Ploeg als winnaar van de verloting uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd en we zorgen dat jij het ticket zo snel mogelijk krijgt.
 
Op de site van de Grote Clubactie kan gecontroleerd worden of je in de prijzen bent gevallen: https://lotchecker.clubactie.nl/

 

 

 

 

 

 

Grote Club Actie 2016

Woensdag 21-12-2016 hebben wij onze topverkopers van de Grote Club Actie bedankt voor de verkoop van de loten. Ook leden die niet op de foto staan hebben hun steentje bijgedragen. Daarom iedereen die loten heeft verkocht en/of gekocht voor onze vereniging: DANK JULLIE WEL!

Onze opbrengst is €967,62. Fantastisch.

Even wat cijfers:
33 leden hebben loten verkocht.

Dat zijn:
289 loten door de turnmeiden
67 loten door de jongens van gym
51 loten door de jongens van Freerunning
6 loten door de peuters en de kleuters.
Een totaal van 413 loten.

Onze topverkopers:
Kirsten Vliem: 32 loten
Monique Primus: 31 loten
Jasmijn Damminga: 27 loten
Ruth Weerd: 26 loten
Thijmen Dalstra: 24 loten
Jens Koenes: 23 loten
Sem Steenhuis: 21 loten

De top 3 mogen een uur gratis springen bij JumpXL.
En de topverkopers zijn verwend met een zakje snoep en kortingsbonnen voor o.a. Slagharen.

Van de opbrengst gaan wij een muziekinstallatie kopen om de lessen nog aantrekkelijker te maken.
Ook zal er in januari nieuw materiaal aangeschaft worden voor de lessen. Allemaal mogelijk door opbrengsten uit de verkoop van de Grote Club Actie en opbrengsten uit de verkoop van onze paasbroden. En deze opbrengsten krijgen wij dankzij de inzet van onze leden! Nogmaals: bedankt!

img_4733