Paasbrodenactie

Paasbrodenactie 2018 BEDANKT!

Woensdagavond 28 maart was onze jaarlijkse Paasbrodenactie. Met veel vrijwilligers hebben wij in zoveel mogelijk straten in Bedum suikerbroden en krentenbroden verkocht. In totaal 483 broden. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Hoekstra!
Wij willen Bakkerij Hoekstra, alle vrijwilligers en iedereen die een heerlijk brood heeft gekocht heel hartelijk danken. Zonder jullie was deze actie niet zo succesvol.
Helaas hadden de verkopers niet het beste weer, daarom extra dank jullie wel!!

 

 

Paasbrodenactie 2018

Begin april is het Pasen. Een heerlijk ontbijt hoort er op deze dagen ook bij. Dan mag, naast de eieren, heerlijk brood van Bakkerij Hoekstra niet ontbreken!
De leden van SV Balans maken het u gemakkelijk om het brood met Pasen in huis te hebben: Op woensdagavond 28 maart tussen 17:30 en ca. 19:30 uur komen ze bij u aan de deur. U kunt dan kiezen uit een overheerlijk suikerbrood of krentenbrood. Dit jaar verkopen we ook weer op veler verzoek kleine formaten.

Voor SV Balans is de Paasbrodenactie “brood” nodig om iets extra’s te kunnen doen. Turnsters mochten op een zaterdagmiddag in de kerstvakantie lekker trainen in de prachtige turnhal in Dokkum. En dit jaar willen we met de leden graag mooie sprongen maken bij Jump XL. Ook gebruiken we de opbrengst voor aanschaf van nieuwe materialen voor de verschillende lessen, waar de leden erg blij mee zijn.

SV Balans hoopt ook dit jaar weer op een succesvolle Paasbrodenactie. Wilt u zeker zijn dat wij ook bij u komen, dan kunt u alvast een mail met uw bestelling en adres sturen naar info@balansbedum.nl


   

 

 

Paasbrodenactie 2017

 

 

BEDANKT!!!
Woensdagavond 12 april 2017 was onze jaarlijkse Paasbrodenactie. Met veel vrijwilligers hebben wij in zoveel mogelijk straten in Bedum suikerbroden en krentenbroden verkocht. In totaal 797 broden, een record verkoop! Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Hoekstra!
Wij willen Bakkerij Hoekstra, alle vrijwilligers en iedereen die een heerlijk brood heeft gekocht heel hartelijk danken. Zonder jullie was deze actie niet zo succesvol.