SV balans is een actieve en brede sportvereniging in Bedum waar wekelijks zo’n 185 mensen hun sport beoefenen. Doel van de vereniging is het aanbieden van verschillende binnensporten zoals: ouder en kind peutergym, kleutergym, turnen, jongensgym, showmusical, 50+ gym en heren recreatief volleybal.

In de maand september biedt SV Balans de mogelijkheid om kennis te maken met deze sporten. Opgeven is niet nodig. Iedereen is van harte welkom en kan kosteloos meedoen. Een mooie manier om te ontdekken of de sport bij je past.

Ouder en kind peuter gym en Kleutergym:

Bij peutergym en kleutergym worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met bewegen zoals klimmen, rollen, gooien, vangen, springen, balanceren. Naast het bewegen leren ze te luisteren naar elkaar, wachten op je beurt, zelfstandig aan een oefening werken, samenwerken/samenspelen, etc.

Turnen:

Bij de turnlessen staat het turnen op de toestellen centraal, zoals de balk, de spanbrug, de sprong en de vloer. Na het leren van de koprol, handstand en radslag op de lange mat komen ook meer uitdagende oefening aan bod, zoals een overslag, flickflack en zelfstandig salto’s maken. Hierbij wordt gekeken naar het niveau van het kind. 

Jongensgym:

Door te trainen wordt je sterker, leniger en krijg je meer conditie. Jongensgym is een sport met uitdagingen en is heel spectaculair. Iedere jongen kan mee doen. Je hoeft niet gelijk een ster te zijn, het gaat er om dat je het leuk vindt. Een les bestaat uit conditie-, kracht- of lenigheidsoefeningen (warming-up), turnen op toestellen en als afsluiting een leuk spel. 

Showmusical:

Tijdens de musicallessen wordt gedanst op musicalnummers en gaan de kinderen aan de slag met het toneelspel dat hierbij komt kijken. Uiteindelijk wordt een eigen minimusical gemaakt waar de kinderen allemaal hun eigen rol in spelen.

50+ gym:

Ook voor de 50-plusser is binnen SV Balans de mogelijkheid om in beweging te blijven. Er zijn drie verschillende lessen waaraan deelgenomen kan worden: 50 Fit, 50 Sport en Spel en 55 Gym. Iedere type les heeft haar eigen insteek qua sporten. Doe jij ook mee?

 

Heren recreatief volleybal:

Op vrijdagavond wordt door een aantal enthousiaste heren gevolleybald. Sluit jij je ook aan?

 

SV Balans ziet jou graag bij 1 van de open lessen!

 

Flyer open lesmaand Flyer open lesmaand Flyer open lesmaand