Het bestuur van SV Balans

Ab (voorzitter)

Chantal

Irse

Bestuur

Het bestuur bestaat uit:

Ab (voorzitter)

Chantal

Jose

Daniël

Irse

Antje

Leiding

Hallo allemaal, ik ben een aantal jaren terug begonnen met het lesgeven in turnen. Door verandering van uren en tijden kwam ik op de woensdag bij SV Balans terecht. Alle kennis die ik heb meegenomen van trainers waarmee ik heb samengewerkt komt goed van pas. Nog steeds doorontwikkelend pas ik wat ik weet toe bij aantal verenigingen. Hierbij zie ik ook onze turnsters vaak op podium eindigen. Dit gaan we voortzetten bij SV Balans. We gaan er wat moois van maken!
Daniël Nieboer

Trainer

Mijn naam is Silvan Linnemann. Ik ben 29 jaar en woonachtig in Groningen. In 2016 heb ik de ALO in Groningen afgerond en sinds november 2017 geef ik met veel plezier les bij SV Balans. Ik ben bij SV Balans op de woensdagmiddag begonnen met het geven van jongensgym. Momenteel verzorg ik, samen met Irse Haitsma, op de maandagmiddag/avond de lessen turnen voor de (mini-)instappers en op de dinsdagavond geef ik 50+ gym.
Silvan Linnemann

Trainer

Ik ben Irse Haitsma, 19 jaar oud en ik woon in Bedum. Ik studeer aan de Pabo van NHL Stenden in Groningen, momenteel zit ik in het eerste jaar. Toen ik 4 was ben ik begonnen met gymmen bij SV Balans. Later heb ik ook nog op streetdance gezeten en op mijn 7de ben ik met turnen begonnen. Ik heb dus al een aardige geschiedenis bij de vereniging. Op mijn 12de begon ik met assisteren bij de kleuter- en peutergymlessen, ik kwam er toen al snel achter dat ik het (helpen) lesgeven erg leuk vond en wilde hier graag mee door. Na een tijdje begon ik ook te assisteren bij turngroepen. Ik heb inmiddels de diploma’s Gymnastiek Assistent Leider 1 en 2 behaald. Samen met Silvan geef ik de turnlessen op maandag en dinsdag. Ik vind het geweldig dat ik de kinderen mag helpen bij het groeien en ontwikkelen binnen de gym- en turnsport. Om deze reden ben ik ook bestuurslid.

Irse Haitsma

Trainer

Vanaf september 2017 leid ik op maandagmorgen in Onderdendam de senioren groep en op de dinsdagmorgen twee senioren groepen. Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Christien Enzing, ik ben 60 jaar en ik woon in Groningen met mijn vriend in de wijk De Hunze. In mijn jeugd heb ik o.a. aan gymnastiek en korfbal gedaan en na het volgen van een KBO opleiding om les te geven in handbal gaf ik les aan 12-16 jarigen in mijn geboortedorp Wolvega bij  S.V. de Griffioen. Hier speelde ik competitie en later bij V&K in de stad Groningen. Op mijn 18e ben ik naar Groningen gekomen om te studeren en ben hier gebleven om te werken.

Naast mijn werk heb ik een RSL-A = Recreatie Sportleiders Cursus A  bij de Gemeente Groningen gevolgd.

Van handbal ben ik naar tennis overgestapt en speel  competitie.

In 2014-2015 heb ik de opleiding tot Senioren Sportleider gevolgd op het Friesland College (CIOS) te Heerenveen.

Op dit moment geef ik les in enkele verzorgingstehuizen in Groningen en het is nu de uitdaging om een actievere groep in de sporthal De Beemden  te gaan leiden. Ik verheug me erop u te zien!

.

Christien Enzing

Trainer

Vertrouwenscontactpersoon
Ik ben Yvonne de Jager en fungeer als onafhankelijk vertrouwenscontactpersoon voor de Sportvereniging Balans Bedum. Mijn man en ik wonen inmiddels alweer heel wat jaren in Bedum en we hebben drie kinderen. Ik werk als hoofd Personeel & Organisatie bij een gezondheidszorginstelling in de provincie Groningen. In deze hoedanigheid vervul ik eveneens de functie van vertrouwenscontactpersoon voor medewerkers.
Yvonne de Jager

Vertrouwenscontactpersoon