Lidmaatschap en contributie

Aanmelden:

  • Iedereen die interesse heeft in één van de lessen bij SV Balans, kan twee keer vrijblijvend meedoen aan een les naar keuze. Opgeven voor de les is niet nodig.
  • Aanmeldformulieren zijn verkrijgbaar bij de trainer of online te downloaden en moeten de eerstvolgende les weer ingeleverd worden bij de trainer.

Afmelden:

Dit kan alleen via een afmeldformulier; deze is verkrijgbaar bij de trainers in de zaal of online te downloaden. In verband met de administratieve verwerking dient het afmeldingsformulier uiterlijk de 15e van de maand vóór de afmeldingsdatum binnen te zijn bij de ledenadministratie, anders gaat de opzegging een maand later in.

Contributie:

Wel graag sporten, maar niet de financiële ruimte?
Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan alle kinderen vanaf 4 tot 18 jaar, woonachtig in de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond. Ouders die onvoldoende geld hebben om hun kinderen lid te laten worden van een sportvereniging, kunnen hier beroep op doen. Zo kunnen alle kinderen meedoen!
Voor meer informatie: kijk op de websites van Jeugdsportfonds of  Leergeld het Hoogeland

Contributie per maand:

Combikorting

Bij meerdere lessen binnen een gezin / echtpaar op één adres wordt 5 % Combikorting verleend op de contributie van die lessen.
Als er na een afmelding binnen het gezin / echtpaar één les overblijft, gaat de contributie daarvan in die maand weer terug naar het standaardbedrag.

 LesduurContributie per maand
Peuters en kleuters¾ uur € 10,00
   
Heren recreatief volleybal1 uur € 12,00
   
Jongensgym en Freerunning1 uur € 13,50
   
Leden 50 jaar en ouder1 uur € 15,00
   
Turnen instap1 uur € 12,00
   
Turnen Jeugd1,5 uur € 18,00
   
Turnen selectie2 uur € 24,00
   
Dancemix1 uur € 12,00