Fantastische uitvoering van SV Balans

Maanden van voorbereiding gingen vooraf aan de uitvoering op zaterdag 26 maart van SV Balans. Maar de reacties van de ruim 500 toeschouwers waren dan ook lovend.

“Geweldige voorstelling”. “Ik heb genoten van begin tot het einde. “ . “Het was fantastisch!! Het zat goed in elkaar en wat een talent.” . “Het was verrassend, wat een organisatie, erg leuk.”

Trainers, peuters, kleuters, jongens, turnsters en showmusicalmeiden hebben veel geoefend. Na de generale repetitie op zaterdagmiddag, mochten ze ’s avonds voor het grote publiek optreden. Spannend voor veel kinderen, maar al snel was het volop genieten, mede door het enthousiasme van het publiek.

De showmusical meiden vertelden hun dromen met daarin dwergen, prinsessen, tarzans, clowns, leeuwen, apen en acrobaten. Deze figuren deden in hun dromen de mooiste kunsten. Zo zagen de toeschouwers dwergen die klommen over een mat gelegd op kasten en prinsessen die oefeningen deden op de vloer. De jongens vlogen door de lucht als echte tarzans. De vrolijke leeuwen doken over en van de kast met acrobatische sprongen en ook de clowns lieten met behulp van de trampoline hun mooiste sprongen zien. Apen slingerden bij de uitvoering niet aan touwen, maar balanceerden zeer knap op de balk. Naast bovenstaande optredens lieten de turnsters van de selectie ook het ‘echte’ turnen zien. Wedstrijdoefeningen op de spanbrug, peagasus, vloer en balk werden getoond. De airtrack die vorig jaar is aangeschaft door de vereniging, is deze uitvoering door alle groepen veelvuldig gebruikt. Prachtig om te zien hoe de leden, van peuter tot tiener, hier hun mooiste sprongen op konden laten zien.

Het was een avondvullend en zeer gevarieerd programma. In de pauze konden de toeschouwers genieten van een heerlijk stukje gebak, cupcake of plak cake. Alles gebakken en gegeven door vrijwilligers.

De mooie prijzen voor de verloting in de pauze zijn beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven uit Bedum.

Dankzij de uitvoeringscommissie (Ard Buikema, Petra Mulder, Erik Tammeling en Menne Vliem) en alle vrijwilligers was de uitvoering een groot succes.

De deelnemers en SV Balans kijken met veel plezier terug op deze avond. Voor herhaling vatbaar.

 

IMG_0745-bewerkt                   IMG_1176-bewerkt