Afgelopen zaterdag streden een kleine 170 turnsters, afgevaardigd door 10 verenigingen uit de regio, in Sporthal de Mencke in Uithuizen de hele dag om de medailles.

Voor veel van de deelnemende turnsters was het hun allereerste turnwedstrijd ooit en dat bracht hier en daar misschien wel wat spanning met zich mee. Alle meiden, van piepjong tot zeer ervaren, hebben hun best gedaan om goed voor de dag te komen. Misschien is het voor sommigen iets minder goed gegaan dan gehoopt, maar ook dat hoort bij een wedstrijd. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Geen goud, zilver of brons gewonnen? Dan lag er voor de turnsters een Goed Gedaan!-medaille klaar. De uitslagen zijn inmiddels aan de deelnemende clubs en turnsters bekendgemaakt en staan gepubliceerd op de site van SV Balans. Klik hier voor de uitslagen.

Voorafgaand aan en op de wedstrijddag zelf, die gezamenlijk georganiseerd werd door SVU en SV Balans, hebben tientallen vrijwilligers meegeholpen aan de organisatie ervan.
Het resultaat van deze plezierige samenwerking was een vlotte efficiënte wedstrijddag met een goede en gemoedelijke sfeer.

Langs deze weg bedanken wij graag iedereen (nogmaals) die met zijn of haar helpende handen heeft bijgedragen aan het slagen van deze mooie dag!
Toestelsjouwers en -bouwers, catering, muziek, telcommissie, bestuursleden, juryleden, trainers, assistent-trainers en andere begeleiders, harenvlechters, EHBO, publiek, opruimers en anderen…
DANKJEWEL!

Namens de wedstrijdcommissie,
Stijnie Smit (SVU) en Alida van der Kamp (SV Balans)