Dromen in Balans: De Uitvoering van SV Balans

SV Balans is er trots op om, na enkele jaren van afwezigheid, dit jaar weer een spetterende Uitvoering te kunnen geven. Zaterdag 26 maart gaan de leden optreden voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Er wordt nu al goed en met veel plezier geoefend om straks mooie oefeningen te laten zien.

Het thema van de Uitvoering is ‘Dromen in Balans’

Wanneer een groepje kinderen niet kan slapen, proberen ze samen een mooie droom te verzinnen en schrijven het op in een boek. Plotseling komt de droom tot leven en zijn ze onderdeel van een magisch verhaal waar clowns, leeuwen, prinsessen, acrobaten en allemaal andere figuren in voorbij komen.

De Uitvoering betreft een avondvullend gevarieerd programma. De Uitvoering start om 18:30 en zal tot ongeveer 21:30 duren. Peuters & kleuters, jongens, turnmeiden en de showmusical meiden passeren allemaal meerdere keren de revue. Daarnaast vindt tijdens de pauze de verkoop van lootjes plaats waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Vanaf 1 maart 2016 zijn de entreekaarten digitaal verkrijgbaar via de website https://balansbedum.nl De entreekaarten kunnen daarnaast ook bij de kassa op de avond zelf worden gekocht.

De entreeprijzen in de voorverkoop zijn:

0-2 jaar:                      gratis

2-12 jaar:                    € 1,50

Vanaf 12 jaar:            € 3,50

De entreeprijzen bij de kassa zijn:

0-2 jaar:                      gratis

2-12 jaar:                    € 2,50

Vanaf 12 jaar:            € 5,00

Met veel enthousiasme zijn de trainers en vrijwilligers bezig met de organisatie van de Uitvoering. SV Balans hoopt dan ook op een hoge opkomst van belangstellenden om er zo samen een mooie en gezellige avond van te maken.

 

SVBALANS-poster-show